За продажба Едностаен, ISKELE, Larnaca, Кипър, .

За продажба - Cod. 42918

  • Типология: Едностаен
  • Област: 60 m²
  • Номер на стая: 1
  • Състояние на сграда: New building

ID:BB-3

Комплексът İskele предлага разнообразие от съоръжения, включително хотел и търговски център. Намира се на 1,5 км от плажа и морето, на 6,5 км от центъра на Искеле, на 7,5 км от Близкоизточния университет и болницата, на 8 км от древния град Саламин, на 9 км от манастира Св. Варнава, На 15 км от пристанището на Gazimağusa, на 17,5 km от Gazimağusa, на 50 km от летище Ercan, на 52,5 km от яхтеното пристанище Karpaz Gate и на 66,5 km от летище Larnaca.




Този луксозен комплекс се състои от 10 блока, хотел с 80 стаи и 800 апартамента, разположени на 34 788 m² обща площ. Всеки блок разполага с два асансьора. Предлага различни модели имоти и е заобиколен от дълъг 400 м воден канал, който може да се управлява от кабинков лифт. Има рецепция, вътрешен и външен басейн, детски басейн, аква парк, спа център, сауна, турска баня, стаи за масаж, 5 ресторанта с различни кухни, скара, бар на терасата, специални зони за деца, амфитеатър, фитнес, баскетболно игрище , закрити и външни паркоместа.

Апартаментите са оборудвани с VRF (климатик) и сателитна телевизия. Всеки апартамент разполага с отворена кухня и балкон от 6 до 12 м², в зависимост от модела на апартамента. Някои имоти 2+1 имат собствен санитарен възел. В цените са включени керамични настилки, шкафове за кухня и баня, душ кабини и гардероби в спалните.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Szikora Hajni
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB